Наукові розробки та дослідження

Комплекс випробувальний для дослідження енергозберігаючих характеристик і довговічності будівельних конструкцій, виробів і матеріалів

Для виконання проекту «Розробка моделі оптимального забезпечення теплового режиму будинків та створення принципів проектування енергоефективних будівель» на території ВЦБК КНУБА (Випробувальний центр будівельних конструкцій при Київському національному університеті будівництва і архітектури) розробниками нашого університету був введений в експлуатацію і пройшов метрологічну атестацію «Комплекс випробувальний для дослідження енергозберігаючих характеристик і довговічності будівельних конструкцій, виробів і матеріалів».

Завантажити повністю

Комплекс випробувальний для експериментальних досліджень енергозберігаючих характеристик світлопрозорих фасадних конструкцій

Для виконання проекту «Розробка моделі оптимального забезпечення теплового режиму будинків та створення принципів проектування енергоефективних будівель» на території ВЦБК КНУБА (Випробувальний центр будівельних конструкцій при Київському національному університеті будівництва і архітектури) розробниками нашого університету був введений в експлуатацію і пройшов метрологічну атестацію «Комплекс випробувальний для експериментальних досліджень енергозберігаючих характеристик світлопрозорих фасадних конструкцій».

Завантажити повністю

Мобільний вимірювальний комплекс для визначення енергозберігаючих характеристик будівель і споруд

Розглядаючи будинок, як об’єкт діяльності людини, можна виділити дві його основні функції – просторову й теплову. Просторова функція для житлових будинків полягає в створенні певного простору, де людина може повністю за власним розсудом формувати свою життєдіяльність за відносно мінімального впливу суспільства. Для виробничих і цивільних будинків просторова функція полягає у відокремленні спеціального об’єму для виконання певних технологічних операцій.

Завантажити повністю

Мобільний комплекс визначення акустичних характеристик будівель і споруд

Проблема звукоізоляції сучасних споруд актуальна на сьогоднішній день не тільки для України, але і для всіх пострадянських держав. Будівництво житла відбувалося без урахування необхідності створення належної звукоізоляції. Питання покращення звукоізоляції є злободенними як для недорогих типових проектів, так і для елітного житла. Однак вони не завжди вирішуються на стадії проектування. З одного боку таким чином проявляється небажання збільшувати вартість будівництва, а з іншого – нерозуміння всієї серйозності проблеми.

Завантажити повністю

Back to top
-->