Mіжнародна конференція «Шляхи реформування національної системи безпеки дорожнього руху. Безпечні дороги»

Протягом двох днів у КНУБА за підтримки Міністерства інфраструктури України, Міністерства охорони здоров'я України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, Міжнародного фонду «Єдиний світ», проходитиме міжнародна конференція «Шляхи реформування національної системи безпеки дорожнього руху. Безпечні дороги».

2 червня відбудеться спільне засідання підкомітету з питань безпеки автодорожнього руху Комітету Верховної Ради України з питань транспорту з представниками профільних Міністерств та експертів у сфері безпеки дорожнього руху.

Організатори зустрічі: Голова підкомітету з питань безпеки автодорожнього руху Комітету Верховної Ради з питань транспорту Діденко І.А., Київський національний університет будівництва і архітектури та створений на його базі Науково-дослідний інститут економічних та управлінських проблем безпеки дорожнього руху.

Мета заходу: привернення уваги суспільства, владних структур, органів місцевого самоврядування до необхідності створення в Україні цілісної системи управління безпекою дорожнього руху, а також обмін міжнародним та вітчизняним досвідом у вирішенні проблем її забезпечення.

    На засіданні планується розглянути наступні питання:
  1. Державна політика у сфері безпеки дорожнього руху. Закон про дорожній рух. Об'єктивна необхідність внесення змін і доповнень до Закону.
  2. Оцінка ефективності інвестицій в безпеку дорожнього руху.

3 червня в Київському національному університеті будівництва і архітектури пройде секція «Аудит дорожньої безпеки, як метод контролю якості доріг».

Back to top
-->