Підсумки роботи МНПК «Підводні технології, 2015»

Шановні колеги!

З 26 до 28 травня в КНУБА відбулася Перша МНПК "Підводні технології, 2015", на якій обговорено питання техніки і технології вивчення дна акваторій, розвідки та видобування корисних копалин, підводного будівництва і прокладання комунікацій, гідротехнічних робіт, розробки та відновлення морських біоресурсів, безпечності робіт і екології водного середовища.

  1. В конференції прийняли участь вітчизняні та іноземні науковці, виробничники, бізнесмени, спостерігачі − представники із 8 країн світу.
  2. З вітальним словом виступили Проректор з наукової роботи і міжнародних зв’язків проф. Віталій Плоский; Директор Представництва Польської академії наук в Києві проф. Генрик Собчук; голова комісії з моторизації та енергетики Люблінського відділу ПАН проф. Євгеніуш Красовський; Президент Академії будівництва України проф. Іван Назаренко; голова наукового комітету конференції проф. Михайло Сукач.
  3. За два дні (а ми реально відпрацювали з 10-00 до 18-00) заслухано та обговорено 9 пленарних та 25 секційних доповідей, 2 дис. к.т.н. і 1 дис. д.т.н. за темою конференції. Були й футуристичні та оригінальні презентації студентів і магістрантів.
  4. Укладено 4 попередні договори про наміри по співробітництву, налагоджуємо й інші контакти.
  5. Готуємо присвячений цій події випуск журналу ГБДММ − укр. або рос. мовами. Статті, тези, презентації учасників конференції приймаємо до 15.06.2015 (uwtech@ukr.net) за правилами www.gbdmm.at.ua.
  6. Маємо можливість опублікувати матеріали у двох англомовних журналах Motrol i Teka, інтегрованих у Skopus. Матеріали надсилайте також на uwtech@ukr.net.
  7. Учасників відзначено персональними сертифікатами МНПК "Підводні технології, 2015". Інформацію розміщено на сайті.
  8. Однодумці та ентузіасти пред’являють претензії (у доброму гуморі), чому недостатньо (чи пізно) з’явились відомості про цей захід, і коли ще буде аналогічний?
    З огляду на актуальність, прийняли рішення не чекати наступного року, а зібрати форум у жовтні.

З повагою, Михайло Сукач


Додатки:
Роб.прогр.(обкл.).pdf
Роб.прогр.(текст).pdf

Back to top
-->