ЕНЕРГОІНТЕГРАЦІЯ - 2018

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у VIII Міжнародній науково-практичній конференції Інтегровані енергоефективні технології в архітектурі та будівництві “ЕНЕРГОІНТЕГРАЦІЯ - 2018”.

Наукова програма

Тематика засідань:
  • Енергоефективна архітектура та містобудування, сучасні енергоефективні конструктивні рішення та матеріали. Математичне та комп’ютерне моделювання в дослідженні об’єктів, процесів та систем енергозбереження.
  • Розвиток законодавчої бази в галузі енерго-ефективності. Енергоменеджмент та економіка енерго-ресурсозбереження. Сучасні освітні та інформаційні проекти присвячені енергоефективності.
  • Енергоресурсозбереження. Енергоефективні системи та технології енергогенерації, транспортування і споживання енергії. Комп’ютерні технології проектування та розрахунку систем теплогазопостачання.
  • Технології нетрадиційних та відновлюваних джерел енергії в енергоощадній архітектурі та будівництві.
  • Інтеграція проблем енергоефективності в архітектурі та будівництва: ідеологія та концепції розвитку; інтегроване використання енергоощадних архітектурних, конструктивних та інженерно-технологічних рішень.

Експозиційна програма

Під час проведення Конференції учасникам буде надана можливість презентації науково-технічних розробок з енергоощадної архітектури, енергозберігаючих технологій, науково-методичних розробок тощо.

Культурна програма

В перервах між засіданнями конференції усім охочим учасникам пропонується оглянути демонстраційні моделі та зразки Науково-освітнього центру проектування та дослідження будівель з близьким до нульового енергоспоживанням КНУБА (а. 506-510, 5-й поверх, центральний навчальний корпус).

Публікація статей

Учасники, які вчасно завантажать статтю на сайт конференції та сплатять організаційний внесок отримають примірник спецвипуску фахового науково-технічного збірника «Енергоефективність в будівництві та архітектурі».

Робочі мови конференції:

Українська, Англійська, Польська

Контакти

03037, Україна, Київ,
Київський національний університет будівництва і архітектури,
Повітрофлотський просп., 31
тел.: +38 068-981-70-57, +38 063-608-19-25
e-mail: info@ei-conf.com

Для отримання детальної інформації та реєстрації у якості учасника перейдіть за посиланням на сайт конференції www.ei-conf.com.

Завантажити буклет (.pdf)

Back to top
-->